31. joulu, 2017

Pikaruokaa

Pikaruokakulttuuri on mennyt eteenpäin Suomessa viime vuosina. Kuitenkin paljon pitäisi vielä tapahtua. Pyörällisiä pikaruokapaikkoja pitäisi tulla lisää, hintatason tippua kautta linjan ja ruokapaikkoja pitäisi tulla runsaasti lisää. Lisäksi listaan pitäisi tulla kekseliäisyyttä ja omatakeisia ruokia. Kuitenkin oikealla suunnalla ollaan.

Perjantaina koin aikamoisen pettymyksen. Olimme Jaanan kanssa Ison Omenan Taco Bellissä. Siis paikassa mihin on Helsingissä jonotettu. Eihän mikään mihin jonotamme voi olla huonoa. Ainakin jos kysymme asiaa ämpäriltä. Ruoka oli pettymys ja Jaanan ateria oli ihan kylmä. Myös aterian salaatti oli mielestäni lähes ala-arvoista. Tähän paikkaan ei minun varmasti tarvitse mennä uudestaan. Jos olisi mennyt viereisiin paikkoin Fafa´s ja Street Castro olisi saanut varmasti huomattavasti paremman ja maistuvamman annoksen maksamalla pari euroa enemmän. Tosin niissäkin hinnoissa on monta euroa liikaa, jotta voisi vierailla näissä paikoissa päivittäin.

Usein tulee ikävä saksalaista pikaruokaa. Ei ehkä kaikista terveellisintä. Kuitenkin annokset hyviä ja paljon kohtuuhintaisempia. Voisi käydä vaikka joka päivä syömässä pikaruokaa. Suomessa ehkä paras hinta/laatu suhde löytyy sushi buffeteista. Niissä ei varmasti jää nälkä.