25. joulu, 2016
Kalaa ja kalkkunaa
Aattona tuli tietysti syötyä aika paljon. Kuitenkin olin aika ylpeä itsestäni, sillä en syönyt eilen ähkyyn asti. Silti ehkä likaa, mutta maltillisesti edellisiin vuosiin verrattuna. Kaikki kalat olivat erinomaisia. Lohta ja siikaa eri muodoissaan. Illan yllätys oli kuitenkin kalkkuna. Vävy oli valmistanut sitä vedessä mittarin kera yli 25 tuntia. Mureaa ja maukasta oli lintu ja vielä bonuksena kalkkunasta tehty kastike. Minusta tuli kyllä nyt kertaheitolla kalkkunafani. Jälkiruokana vielä Netan tekemiä marenkeja marjojen kera. Kun vielä ruokailun jälkeen sai katsoa lapsen paketttien avaamis riemua, niin eihän sitä enempää olisi voinut joululta toivoa. Kiitollinen kaikesta saa olla.