Juustoetikettejä
Ruokamessuilla tutkailin näkyisikö juustoetikettejä. No näkyihän niitä jonkun verran. Suurin etiketti olisi löytynyt Appenzeller-juustosta. Se on valmistettu koillis-Sveitsissä. Resepti on jo 500-vuotta vanha. Mukna reseptissä on viiniä ja siideriä. Juustossa on jalkarätin tuoksu, mutta autuas pähkinäinen maku.
Juustoetikettejä voi myös keräillä. Niitä löytyy pieniä kolmionmallisia, sekä suurempia pyöreitä etikettejä. Juustoetiketeisä on piirretty punaposkisia huivipäisiä tyttöjä. Etiketeissä on myös runsaasti lehmiä ja alppimaisemia. Suomalaisia etikettejä on ollut mm. Violassa ja Koskenlaskijassa.
Väriyhdistelmät juustoetiketeissä on mielenkiintoisa ja kokeilevia. Joten eiköhän panna juustoetikettejäkin talteen. Ne ovat raikkaan hyväntuulisia ja kaukana maailman murheista.