30. tammi, 2013

Pop Art

Taiteella on virkistävä vaikutus sen katselijalle ja tekijälle. Varsinkin talven pimeinä hetkinä on piristävää katsoa värejä, muotoja ja revittelyä. Uskon vahvasti taiteen parantavaan vaikutukseen. Siksi minäkin menen tänään Ateneumiin.

Andy oli oikeassa. Kenestä tahansa ei voisi tehdä kuvakollaasia. Hänen pitää olla kuuluisa. Niinpä tässä on kuvassa kuuluisa uistimentekijä Harry Vinni Keminmaalta. Hän on keksinyt monia uusia maalausteknikoita ja on puhkeamassa kukkaan monine uusine tyylisuuntineen. Vinni rikkoo rajoja ja kaataa aitoja. Suksilla tai ilman,  lasit silmillä, purkit iloisesti avoinna, luottaen huomiseen. Harry hiihtää kaksilla suksilla, kuten Keminmaan toinenkin kulttihahmo Paavo.

Koska hän on ystävä, niin hänen pitää kestää myös arvostelua. Osaan olla usein kriittinen hänen töitään kohtaan, mutta osaan myös kehua, kun siihen on aihetta. Suurin osa tekijöistä ei ole edes kritiikin arvoisia. Tässä jätkässä on potentiaalia. Joten toivottavasti hän lunastaa ne odotukset, joita hänelle asetan. Ainakin hän on tuonut näytille upeita töitä piristämään talven rospuuttoa. Hänen on aika astua suuremmille estradeille. Nyt rokki soimaan ja iskuetäisyydelle. Potku polveen on teko, jonka Harry ymmärtää. Pow!

Kuvasta paljon kiitoksia Arille ja Neealle.

Jaa tämä sivu