18. marras, 2012

Ennätysmyynti

Eilen tehtiin uusi ennätysmyynti Wanhat Wehkeet ja Wieheet Ry:n kalastusvälinehuutokaupassa. Aikaisemmin tekemäni kisaveikkaus piti suhteellisen hyvin paikkansa. Kaikki neljä nimeä kärjessä pitivät paikkansa. Vain kolmas ja neljäs vaihtoivat paikkaansa. Viides sen sijaan meni pahasti pieleen.

1.  Erkki Virolainen houkutuskala 1050 €

2.  Herman Renfors messinkikela 700 €

3.  Jouko Niemivaaran Jan-vaappu 600 €

4.  A. M. Levander 250 €

5.  Jaakko Huhti Jesse-vaappu 160 €

 

Top 20 listaa hallitsivat suvereenisesti Erkki Virolainen ja Jouko Niemivaara. Heidän tuotteitaan listalle pääsi noin 16. Todella hyvin myivät myös vanhat pätäkät laajalla rintamalla. Sai tehdä todella töitä, jos halusi saada jonkun itselleen. On luonnollista, ettei niiden kuntoa näe nettihuutokaupoissa, joten aito huutokauppa on paras tae hyville noteerauksille.

 

Moni tavararyhmä veti hyvin eilen. Tasapainot, pätäkät, lohilaput, houkutuskalat ja lohivaaput toimivat hyvin vetureina. Mielestäni tunnelma oli paikanpäällä todella hyvä ja pysyi tiiviinä loppuun asti. Kiitos mukana olleille. Päivä oli jotain sellaista, mitä voi muistella myöhemmin vanhana. Ainakin minä nautin sydämeni kyllyydestä. Sääli, että seuraavaa kertaa pitää odottaa kevääseen.

 

Koska mukana oli todella hienoja kohteita, niin myös hintatasokin nousi sopivasti. Ehdottomasti

parhaat hinnat Suomessa vanhoista kalastusvälineistä saa WWW:n huutokaupoissa. Asiantuntijat kyllä kertovat, mitkä tuotteet menestyvät huutokaupoissa. Näemmekö sinulta tavaraa kevään huutokaupassa?

Kuvassa meklari Heikki Känsälä.

Jaa tämä sivu