28. loka, 2022

Matkakuumetta

Aika paha matkakuume on nyt päällä. Pitäisi helmikuussa lähteä käymään Intiassa. Olen useamman vuoden miettinyt sitä ja nyt taitaa olla aika lähellä.

Viikko sitten kuvasin enstistä Miss Intiaa Nikita Gokhalea studiolla. Koska Intia kiinnostaa, niin kyselin häneltä paljon Intiasta. Hän pytsyisi järjestämään minulle paikallisen oppaan Mumbain kaduille. Kaupunki on vähän Keravaa suurempi ja siellä asuu noin 18 miljoonaa asukasta.

Mumbai olisi varmasti yksi parhaista paikoista maailmassa katukuvaukseen. Tietyillä alueilla koko ajan kaduilla tapahtuu. Todellakin se on vastakohtaisuuksien maa. Myös värit ovat parhaita Intiassa. Kirkkaita värejä, mutta paljon myös murrettuja värejä. Värit on talojen seinissä ja huoneissa. Ne ovat kerrostuneet kymmenien vuosien aikana, joten ne ovat todella uniikkeja. Torit, rannat, juna-asemat ja suuret maapesulat olisivat upeita kuvauspaikkoja katukuvaukseen. Tietysti tuohon päälle tulee tuhannet ihmiset. 

Tästä ei varmasti tule kaikista helpin matka, mutta se on tehtävä, kun polte on nyt kerran päällä.

#intia #intianmatka #nikitagokhale #mumbai #kerava #uniikki #värit #streetphotography #katukuvaus #junaasemat #maapesulat #torit #missintia #opas #paikallinenopas #murrettujavärejä #pahaatvärit #kirkkaatvärit #vastakohtienmaa

Jaa tämä sivu