21. loka, 2022

Gallup

Eilen tuli taas yksi gallup. Saa nähdä minkä puolueella hermot pettää ja lähdetään ulos hallituksesta. Ehkä nyt tilanne on sellainen, ettei hallituksesta voi lähteä nyt ihan helpolla.

Gallupissa mennään järjestyksessä Kokoomus, Sdp ja Perussuomalaiset. Kokoomus on aika tukevalla etumatkalla, mutta puristaako kypärä liikaa. Hyvin ei mene Demareilla. Kohta taas kerran Perussuomalaiset henkittävät niskaan, eikä Nord Streamin kaasuputken Paavo Lipposen historialliset suhmuroinnit lisää demareiden kannatusta kovinkaan paljon. 

Pitkällä kolmikon takana tulee Keskusta, Vihreät ja Vasemmistoliitto. Kekustan kannatus voi nousta kevään vaalityöllä, vaikka aika paljon pitäisi Annika Saarikon kannatusta nostaa. Tupailloissa tarvitaan todellinen ihme. Vasemmistoliitto voi hyvin mennä eduskuntavaaleissa Vihreiden ohi.

Se on ainakin varmaa, että kevään vaalit on lokavaalit. Petteri Orpon puku voi löyhkätä pitkään, jos kaikki loka tulee hänen niskaan. Varmasti mukavan osan lokasaavista saavat myös Perussuomalaiset. Hallitukselta saamme kuulla kuinka erinomaisesti kaikki on hoidettu. Bussi on menossa kohti velkahelvettiä, mutta onneksi kuljettaja puuttuu. Mikään tuskin muuttuu ensi vaalikaudellakaan, velkaa otetaan taas iloisesti lisää.

#gallup #kokoomus #sdp #perussuomalaiset #kepu #vihreät #vasemmistoliitto #vaalit #eduskuntavaalit #nordstream #paavolipponen #pettriorpo #bussi #velkahelvetti #kuljettajapuuttuu #vaalibussi #lokavaalit

Jaa tämä sivu