28. syys, 2022

Kaasua ja rajnylityksiä

Nord Strem kaasupuki on räjähtänyt Itämerellä. Kukaan maa ei tiedä mikä maa on järjestänyt attentaatin. Ne jotka aikoinaan varoittivat kaasuputkesta voivat sanoa olleensa oikeassa, vaikka heille aikoinaan naurettiiin. Eihän kaassuputkessa voi mennä miitään pieleen sanoivat puolustajat. Aina hyvä asia on se, että putki ei ollut täynnä öljyä. Muuten meillä voisi öljykatastrofi käsissämme. Miten kaasu nyt käyttäytyy luonnossa ja sitä käyttävissä eläimissä, sitä en tiedä.

Samaan aikaan, kun politiikka on pahasti rikki, niin Itärajan ylittää joka päivä tuhansia asevelvollisuutta pakenevia miehiä. Nyt kansanedustajat Kimmo Killjunen ja Erkki Tuomioja huutavat, että heille on annettava  humanitäärinen viisumi. Tämä viisumi on väliaikainen, mutta tdennäköisesti muuttuisi lopulta varmastipolitiikkojen läpiajamana pysyväksi. 

Kestääkö Suomen sosiaaliturva ja kunnat pakolaisten määärän jatkuvaa kasvua. Muutamassa vuodessa jo yli 70000 pakolaista ja vielä otetaan koko ajan lisää. Samaan aikaan venäläiset ostavat kinnteistöjä kiihtyvässä tahdissa Kiteeltä. Savonlinnasta, Ruoholahdesta, Imatralta, Lappeenrannasta, Kouvolasta ja Imatralta.

Päätökset Suomessa ovat äärimmäisen hitaita ja suuria asioita tapahtuu koko ajan. Suomen hallitus tuntuu olevan totaalisen sinisilmäinen. Kukaan ei tiedä mihin tämä kehitys vie ja sen takia nyt olisi tehtävä todella isoja ja jämäköitä päätöksiä. Pitäisikö seuraavan Suomen hallituksen olla virkamieshallitus?

#nordstream #kaasuputki #itäraja #sotaapakenevatmiehet #pakolaiset #pakolaistenmäärä #kitee #savonlinna #ruoholahti #imatra #lappeenranta #kouvola #sinisilmäinen #virkamieshallitus #öljykatastrofi #eläimet #öljyonnettomuus #luonto

Kuva: Just clik´s a camera

Jaa tämä sivu