15. syys, 2022

Huumeet

Huumeita käytetään yhä useammin. Osa vasemmisto-puolueista ajaa jo kaikkien huumeiden sallimista, eli rankaistavuuden poistamista. Ehkä tässä on oma lehmä ojassa, sillä juuri äskettäin jäi Keskustan kunnallispolitikko kiinni huumeista.

Mitä tapahtuisi, jos huumeet sallittaisiin. Poliiisi on varoittanut rattijuoppojen suuresta kasvusta. Eli kuolonuhreja tulisi liikenteessä runsaasti lisää. Käyttäjien määrä kasvaisi varmasti ihan uusille luvuille. Yhä nuoremmat alkaisi käyttämään huumeita, vaikka olisivatkin alaikäisiä. Kirjastoissa olisi käyttöhuoneet huumausaineille ja ilmapiiri olisi vieläkin sallivampi huumeille.

Ehkä olemme kohta siinä tilanteessa, että Helsingin kaupungin juhlissa saisi käyttää vapaasti kokaiinia ja kannabista. Lihan tarjoileminen olisi ehdottomasti kiellettyä, sillä onhan sen monien valtuutettujen mielestä se kaiken pahan alku ja juuri. Ajat muuttuvat siis aina vaan hullumpaan suuntaan. Ei siis ihme, jos maalaiset pitävät kaupunkilaisia aivan hulluina. 

#huumeet #vasemmisto #keskusta #käyttöhuoneet #liha #helsinginkaupunki #huumeetliikenteessä #kaupunkilainen #maalainen #rattiojuppo #kuolonuhritliikenteessä

Jaa tämä sivu