25. heinä, 2022

Maailmanennätys

Niin siinä taas kävi, että Ruotsin kumiukko Armand Duplantis hyppäsi taas uuden maailmanennätyksen seipäässä Eugenessa Oregonissa. Kerrankin voi iloita kunnolla ruotsalaisten puolesta. Aivan käsittämättömän ihmeellinen ja valovoimainen urheilija. Maailman parhaiten palkattu yleisurheilija. Ilmaakin oli vielä selvästi riman välissä, joten uusia ennätyksiä nähtäneen tulevaisuudessakin.

Norja oli niukasti Ruotsin edellä mitalitaulukossa ja molemmilla sama määrä eli 3 mitalia.

Ehkä joku suomalaisista pääsee palkintopallille Saksan EM-kisoissa. Ehkä lähimpänä siihen ollaan naisten moukarinheitossa.

Sinänsä on ihmeellistä, että kisajoukkueet vain kasvavat koko ajan. Suurkisoissa ei olla huolissaan ilmastonmuutoksesta. Vain kansalaisten ja maanviljelijöiden pitäisi maksaa siitä arjessa. Kaksinaamaisuus todellakin pyörittää tätä meidän ihmeellistä maailmaa.

#kumiukko #armandduplantis #yleisurheilu #seiväshyppy #maailmanennätys #maanviljelijät #ilmastonmuutos #saksanemkisat #emkisat #munchen #palkintopalli #moukarinheitto #kisajoukkueet #eugene #oregon #mitalitaulukko #suurkisat #valvoimainen #urheilija #iloitaanruotsalaistenpuolesta #parhaitenpalkattuyleisurheilija #arki #kaksinaamaisuus

Jaa tämä sivu