24. heinä, 2022

Urheilua

Ei tullut Suomelle mitaleita Eugenesta Oregonista. Ei hirveitä riemunkiljahduksia ole ollut myöskään Ruotsissa ja Norjassakaan. Norjalla tällä hetkellä 2 ja Ruotsilla 1 mitali. Vaikka realistiset odotukset olivat heillä paljon realistisemmat. Tosin miesten seiväshyppy hypätään vasta ensi yönä. Ei auttanut tänäänkään vaikka tuli noustua katsomaan keihäänheittoa. Kisa oli todella hieno ja muiden maiden heittäjät ansaitusti parempia. Tosin en mitään odottanut, vaikka taas Suomessa hekutettiin kunnolla etukäteen. Kaukana on ne ajat, jolloin suomalaiset heittivät melkein joka heitolla 80 metriä ja jopa veryttelyheitoissa. Jos on tasaista koko kausi, niin voi suuremmissa kisoissa onnistua.

Viikon ehdottomasti kovimmasta urheilusuorituksesta Suomessa vastasi Harri Heliövaara parinsa Lloyd Glasspoolin kanssa Hampurin tennisturnauksessa Hampurissa tenniksen nelinpelissä. He voiitivat finaalinkin selvin numeroin. Kisa oli suuri ATP 500 luokan kisa. Ei olisi mikään ihme, jos pari menestyisi ensi vuonna hyvin suurissa tenniskisoissa. Pelaajat  pelasivat todellla hyvin Wimpledoninkin tennisturnauksessa tänä kesänä.

#eugen #oregon #mmkisat #ruotsi #norja #seiväshyppy #yleisurheilu #tennis #keihäänheitto #urheilutulos #veryttelyheitto #hanpuri #atpkisa #atp500kisa #harriheliövaara #hampurintenniskisa #wimpledon #lloydglasspool #tennisturnaus #finaali #tennispallo

Jaa tämä sivu