19. kesä, 2022

Studiolla

Eilen oltiin studiolla Sophy Angelin kanssa. Tänään on väsyttänyt ja niveliä särkenyt. Oli sen verran eläväinen malli, että kuvaajnakin piti laittaa aivan parastaan. Malli teki niin paljon liikkeitä, että kuvaahan piti olla nopea, että ehti liikkeisiin mukaan. Sitä mentiin lattialla kameran kanssa ylös ja alas. Aina kuvaajakaan ei ehdi mukaan ja silloin yleensä jaloista puuttu kuvissa varpaita tai kädet meneee poikki. Joskus liike on niin laaja,että joutuu pakittelemaan, että kaikki mahtuu kuvaan. Oli helpompi ottaa kuva, kun liike on suppeampi ja näyttää muutenkin hyvältä. Kaikkiaan otimme 1100 kuvaa, joista suurin osa oli onnistuneita. 

Jossain vaiheessa näytti pahalta, kun näytti tiotokoneelta hävineen kuvia. Onneksi ne olivat menneet vain omasta mielestä väärään paikkaan ja sai huokaista helpotuksesta.

Silloin on hyvä, kun oikein tuntee että malli laittaa parastaan. Tällä mallilla on myös nouseva kaari, joten kuvauksen lopuksikin tehtiin huippukuvia. Miellyttävä mallikokemus ja varmasti otamme vielä joku kerta uusiksi kuvauksen, jos kaikki menee hyvin.

#sophyangel #malli #niveliäsärkenyt #huippukuvia #studiokuvaus #studio 

Jaa tämä sivu