18. kesä, 2022

Burger-festival

Eilen kävin syömässä pari burgerit Rautatientorilla Heösingissä burger-festivaaleilla. Sain eräältä keittiömestarin äidiltä vinkin, että the Van tarjoaa parhaat burgerit. Lihakin oli The Vanissa ainakin kotimaista.

Heti sisään tullessa oli yhteen kiiltävään vaunuun hirveä jono. Minä menin jonon hännille ja jono eteni nopeasti. Tajusin, ettei se ole The Van, vaan JJ`s BBQ eli hampurilaispaikka Salossa, joka oli voittanut Suomen parhaan burgeripaikan tittelin. Söin nautiskellen hampurilaisen ja todella hyvää oli.

Lopulta löysin myös The Vanin. Silläkin paikalla oli jonoa, mutta sekin jono liikkui nopeasti. Söin taas burgerin nautiskellen. Enpä ole koskaan syönyt samalla iltana kahta näin hyvää hampurilaista. Kolme kertaa olen käynyt samassa tapahtumassa ja nämä olivat selväti parhaimmat burgerit, eikä huonoja ole ollut ennenkään.

Pitää sanoa, että Kotkasta tulleella hampurilaispaikalla oli aivan huikea burgeri. Suussa napsui hyvältä todella pitkän aikaa. Paikkahan tuli seitsemänneksi Suomen vuoden burgerikisassa. Piti käydä aivan tiskillä kiittämässä burgerista. Kyllä keittiömestari osasi asiansa, tämä oli aivan mahtava tuote.

Suomessa todella monet asiat huononevat koko ajan, joten on hyvä, että joskus edes jotkut asiat parananevat. Käykää rohkeasti kokeilemassa hampurilaisia, huomenna sunnuntaina taitaa olla vika päivä.

#hampurilainen #hamburger #beef #thevan #suomenparashampurilainen #ruoka #fastfood #liha #kotimainenliha #keittömestarikehui #jjsbbq #burgerfestivaali #rautatientori #suussanapsui #ruokarekka #kotimainenliha #kotimainen #suomalainen #helsinki

Jaa tämä sivu