17. kesä, 2022

Kilpailuja

Pari isoa valokuvakilpailua on meneillään ja viimeiset mahdollisuus jättää valokuvia kilpailuun on umpeutunut. Onneksi sain työt lähetettyä. On aika puuduttavaa valita sadoista töistä parhaat kilpailukuvat. Pitäisi tietää mitä tuomarit ajattelevat. Pitäisi myös vielä erottua muista kilpailutöistä, joko huonolla taai hyvällä tavalla. Urban Street Photo Awards on yksi isoista kilpailuista.

Ennen juhannusta ehtii vielä muutamia kertoja kuvata studiossa tai ulkona. Siinäpä kanssa pulma kummassa kuvata. Kesällä olisi mukava kuvata ulkona, mutta sää vaikeuttaa paljon niitä. Mistä ilmasta tietää. Moni malli ei halua kuvata sateella. Kuitenkin juuri silloin pitäisi kuvata. Kovassa vesisateessa tulisi hyviä ja rehellisiä kuvia, jossa olisi paljon tunnetta mukana. Väritkin hehkuvat sateella. Ainakin kaksi kuvausta vielä studiossa ja yksi joko sisällä tai ulkona ennen jussia. Juhannuksena ei kyllä paljon kuvailla, kun järven selkää koirkeintaan.

#studiokuvaus #ulkokuvaus #valokuvakilpailu #urban streetphotographyawards #studio #malli #sade #rehellisiäkuvia #juhannus #kamppi #lasipalatsi #streetphotography

Jaa tämä sivu