15. kesä, 2022

Natokiikku

Meidän Natokiikku keinuu molempiin suuntiin. Kukaan ei tiedä mihin suuntaan kiikku lopuksi jää. Länteen vai Itään. Turkki iskee kapuloita rattaisiin, vaiko onko näytelmä tilattu suoraan Venäjältä.

On varmasti totta, että Suomeenkin on hyysätty terroristeja, eikä kukaan ole hirveästi tarkistaneet tuliijoiden taustoja. Vihreille ja Vasemmistoliitolle ovat kelvanneet kaikki tulijat, sillä puolueissa on uskottu olevan siemen kannatuksen nousuun. Tämä on varmasti totta, mutta silti sekin on varmaa, että Suomi ja Ruotsi ovat enemmän eurooppalaisia demokratioita, kun Turkki ikinä. Silti meidän ei kannata hyysätä kaikkua tulijoita. 

Olen kovasti yrittänyt löytää valokuvia vanhoista mielenilmaisuista Helsingissä. Niiden joukossa saattaisi olla monta kuvaa, missä kylteissä on maalattu aika raskasta propagandaa maahanmuuttajien vaatimuksista. Nyt ne saattaisivat olla varsin ajankohtaisia valokuvia, Aikoinaan niitä jo ihmettelin ja kiinnitin huomioita. Aika rajua teksti jokatapauksessa oli.

Onko meidä ulkoministeri Pekka Haavisto paras neuvottelija Nato-asioissa. Olisiko aika ottaa kuviohin, joku raskaamman sarjan neuvottelija. Nyt ulkoministeri on ylioppilas ja vasta meidän viidenneksi suurimmasta puolueesta. Ja puolueen kannatus tippuu joka gallupissa. Tilalle ei ainakaan kannata ottaa Paavo Lipposta. Katsotaan miten asia eteneen ja mielenkiintoa lisää se, että edukuntavaalit pidetään ensi keväänä. 

#natokiikku #ulkoministeri #pekkahaavisto #vihreät #vasemmistoliitto #mielenilmaisu #helsinki #nato #natoasia #ylioppilas #propagandaa #maalattukyltti #paavolipponen #neuvottelija

 

Jaa tämä sivu