13. kesä, 2022

Sambaa

Lauantaina kävin kuvaamassa Sambaa Senaatintorilla. Olipa hieno päivä. Reissu kesti kokonaista yhdeksän tuntia. Olin aika väsynyt kotiin tullessa.

Helsinki Samba Carnevalia ei koronan takia ole järjestetty kahteen vuoteen. Onneksi tapahtuma järjestettiin nyt, sillä se on kesän parhaimpia kesätapahtumia Helsingissä. Neljä kertaa olen ollut kuvaamassa tapahtumaa ja sää on ollut yhtä upea joka kerta.

Tapahtuman puvut, meikit, sulat ja muut rekvisiitat olivat upeita. Kun vielä sambaajat hymyilevät ja tanssivat sambaa valloittavan musiikin tahdissa, niin kyllähän se sulattaa ihmisten mielet. Ei mikää ihme, että Helsingin pormestari Juhana Vartiainen oli mairealla tuulella avatessaan tapahtuman. Kun katsojiakin oli todella paljon, niin kaikki oli kunnossa. Toivottavasti ensi kesänä uusinta tästä mahtavasta tapahtumasta. arvaatte varmaan, että valokuvia tuli otettua todella paljon.

#helsinkisamba #helsinkisambacarnaval #helsinkisambacarnaval2022 #puvut #meikit #makeup #kesätapahtuma #helsinginpormestari #juhanavartiainen #musiikki #valokuvaus #katukuvaus #musiikki #samba #sambahelsinki #maireallatuulella #hymy #helsinki #helsinkikesätapahtuma

Jaa tämä sivu