4. marras, 2012

Odotusta

Kylläpä väsyttää. Yöllä tuli kirjoitettua pari tuntia, joten pidempääkin olisi voinut nukkua. Yöllä on täydellinen hiljaisuus, kukaan ei melua, kännykkä ei soi, eikä radio pauhaa. Silloin voi joitain uutta syntyä. Ei auta, tänään on paljon tekemistä.

 

Enää alle kaksi viikkoa kalastusvälinehuutokauppaan. Jihuu, kohta pääsee hypistelemään. Sitten taas pitää alkaa odotella kevättä. Kohta pitäisi huutokauppalista ilmestyä www.vanhaonki.com sivuille. Joten pientä odotusta ilmassa. Kohta helpottaa.

 

Tänä vuonna seuran WWW:n  vuosivaapun oli tehnyt Jouko Niemivaara. Minä ja Jaana tilasimme molemmille omat. Ei tarvitse sitten omastaan tapella. Vaappu on vähän epätavallisempaa Niemivaaraa, joten malli on mieluisa. Voisihan noilla saada kalaakin, jos raaskisi kalastaa. Ehkäpä Jaana väsyttää omallaan ison kuhan ensi kesänä? Minulla taitaa pysyä vitriinissä. Pari lisäväriä pitää yrittää hankkia huutokaupasta. Sitten olisi kaikki vuosivaappu-värit kasassa.

 

Nyt pari viikkoa kaurapuuroa ja hernerokkaa niin voisi yhden kohteen huutaa huutokaupasta.  On ilo katsoa paikan päällä keräilijöiden tykitystä. Tapaamisiin.

Jaa tämä sivu