29. touko, 2022

Pariisi

Olimme Jaanan kanssa muutaman päivän Pariisissa. Todella mukavaa oli, vaikka olimme aika väsyneitä kotiin tullessamme. Vaikka yritti ottaa ihan iisisti, niin käveltyä tuli aika paljon. Kävelimme päivässä 15-18000 askelta ja vielä päälle kaikki metromatkat ja jokiristeily.

Pariisi oli ihan entisensä. Ehkä potkulautoja näkyi vähemmän ja ne liikkuivat liikenteen seassa. Myös tatuointiliikkeitä ja tatuointeja näkyi vähemmän. Liikuimme pääasiallisesti Montmartren alueella ja sielläkin mielummin hiljaisilla sivukaduilla.

Kuvattuakin tuli ahkerasti, mutta ruutuja ehkä suhteellisen vähän. Yritin koko ajan muistuttaa, että älä ota turistikuvia, vaan taidekuvia. Tulihan niitäkin jonkin verran otettua. Kuvan Chloe`Valentinan kanssa teimme hyvän kuvasetin.

Hotelli oli erinomainen ja sieltä oli hyvä näköala Pariisin kattojen yli Eiffel-tornille. Yöllä tasatunnein vilkkuivat tuhannet valot tornilla. Hotellin sijainti oli aivan optimi ja sen ympärillä oli runsaasti ruokapaikkoja.

#pariisi #montmartre #eiffeltorni #eiffel #ravintola #katukuvaus #tatuointiliike #potkulauta #cloevalentina #turistikuvia

Jaa tämä sivu