18. touko, 2022

Hakemus

Suomen Nato-suurlähettiläs Klaus Korhonen on jättänyt Suomen Nato hakemuksen Brysseliin. Samaan aikaan hakemuksen jätti myös ystävämme Ruotsi.

Nyt kun hakemus on jätetty eduskunnan suurella enemmistöllä, niin olisi syytä lopetaa turhan hössötys asian tiimoilta.

Nyt olisi tärkeätä siirtää katse talouteen. Sen on ainakin aika varmaa, että Venäjän kauppa ei enää kasva. Sen takia olisi tärkeätä löytää uusia vientimaita ja uusia tuotteita mitä viedä maailmalle. Meidän tulisi järjestää suuria innovaatio-kilpailuja televisioon, löytääksemme uusia kaupallisia tuotteita. Ilman viennin lisäämistä meidän elintasomme tulee laskemaan Suomessa. On varmasti paljon kaupallisia keksintöjä mitkä eivät ole vielä nähneet päivänvaloa. Sen takia Suomesssa pitäisi talous ja ulkomaankauppa laittaa kärkisijalle tulevaisuuden tavoitelistalle. Ilman ulkomaankauppaa, emme pysty huolehtimaan vanhuksistamme. Nytkin tilanne on jo erittäin huono ja huononee koko ajan suurten ikäluokkien vanhetessa. 

#nato #suomennatohakemus #natohakemus #rauhankyyhky #suomi #eduskunta #vientimaita #innovaatiokilpailuja #elintasolaskee #vanhukset #suuretikäluokat  #bryssel #natobryssel 

Taulu: Von Wright Ateneum

Jaa tämä sivu