12. touko, 2022

Ilmoituksia

Kaikki Suomen suurimpien puolueiden puheenjohtajat kannattavat Suomen liittymistä Natoon. Ainakin neljä suurimman puolueen. Hetki sitten kantansa ilmoittivat presidentti Sauli Niinistö ja pääministeri Sanna Marin. Tämä ei tainnut tulla Suomen kansalle yllätyksenä, vaan ilmoitus varmisti asian.

Epävirallisten tietojen mukaan Suomi saattaa jättää hakemuksen puolustusliittoon sunnuntaina. Tällöin Suomi saatettaisiin hyväksyä täysijäseneksi syksyllä. Nyt jäämme vain odottamaan Venäjän vastausta. Samalla voimme muistella mitä tapahtui aikoinaan Kuubassa. Tuleeko tulevat viikot olemaan jännittäviä, vai onko Venäjällä muita murheita.

Tänään jo kehoitettiin ihmisiä varaamaan käteistä rahaa sähkökatkosten varalle. Mitä, vaikka nyt jo vuosikausia meille on toitotettu, ettei käteistä enää tarvita. Kuten olen ennenkin sanonut, niin käteinen on edelleen kuningas. Parasta on elellä ihan normaalisti ja katsoa mitä päättäjät tekevät. Se on ainakin on varma, ettei kansanäänestystä asiasta tule.

#nato #myönteinenkanta #puolustusliitto #presidentti #sauliniinistö #pääministeri #sannamarin #käteinen #suomenkansa #kuuba #ohjuskriisi #sähkökatkos #hakemus #venäjä 

Jaa tämä sivu