22. huhti, 2022

Pariisi

Siitä on kauana aikaa, kun olen matkustanut lentokoneella. Onneksi kohta pääsee, ellei tule sairaaksi. Varattiin eilen matka Pariisiin. Hotelli tietysti tuttuun tapaan Montmartrelta. Näköalatkin pitäisi olla hotellissa hyvät.

Tuskin odotan sitä, että saan ottaa kamerani esille Pariisissa. Nyt reissu pyritään tekemään valokuvauksen ehdoin. Museoissakin pyritään käymään vähemmän kuin yleensä. Tietysti aina muutama museo pitää käydä läpi. Ainakin ne jotka viimeksi olivat remontissa. Myös iltaisin pitää olla enemmän ulkona. Yleensä illalla on jo niin uupunut, ettei jaksa lähteä ulos. Nyt on vain jaksettava ottaa valokuvia öisestä Pariisista. Toivon mukaan kapeita kujia, sadetta, sumua ja muita elementtejä. Paljon työtä, mutta hyvällä tavalla. Olen melkein aina viihtynyt Pariisissa ja sen tunnelma on omanlaisensa. Siellä on uskallettava liikkua ja tutkittava uusia paikkoja. Pelkkiin turistirysiin ei kannata mennä. Aidompi Pariisi löytyy aina sivukaduilta.

#pariisi #monmartre #yöpariisissa #katukuvaus #streetphotography #urbanparis #parisnight #tunnellma  #hotelli #matkapariisiin #sumu #sade #uskallettavaliikua #sivukadut #pariisinsivukadut #valokuvaus #valokuvauksenehdoin #kamerankanssapariisissa #turistirysä

Jaa tämä sivu