11. huhti, 2022

Tukholmassa

Käytiin Jaanan kanssa Tukholmassa viikonloppuna. Yksi yö nukuttiin hotelli Scandic Norra Bantorget. Hotelli oli oikein hyvä. Huone oli siisti, avara ja hyvällä paikalla. Näköalakin oli erinomainen, suurella ikkunalla.

Huonoin osuus matkalla oli selvästi laivamatka. Jotenkin oli tunne, että kaikki tämä oli jo nähty. Laivakin oli aika nuhjuinen ja aikaa laivalla oli turhan paljon.

Tukholmassa oli leppoisaa hengailla. Aika kevyesti vietettiin aikaa. Pari museota käytiin läpi ja samanverran kauppahalleja. Östermalmstorget oli hieno paikka. Upea mielenkiintoinen rakennus ja hyvännäköistä elintarviketta. Suurin osa kaloista oli merikaloja. Kyllä hallissa myös hauki oli näkyvästi esillä. Myös lihakauppojen tarjonta oli todella tasokasta. Laatua siis löytyi yllin kyllin.

Kuvattuakin tuli, mutta otin sen kuitenkin aika löysästi. Katsoin kuvat läpi ja oli siellä joitakin ihan hyviäkin kuvia. Kuitenkin nyt otettiin matka aika rennosti. Joku toinen kerta pitää mennä Ruotsiin lentäen. Joskus Ruotsin matka tuntui ihan perus-setiltä, mutta nyt matka tuntui todelliselta ulkomaanmatkalta. Kun viettää yön Tukholmassa, niin ehtii myös nähdä paljon mielenkiintoisia asioita.

#tukholma #kauppahalli #elintarvike #liha #laivaristeily #risteily  #merikalat #östermalmstorget #scandicberrabantorget #hotelli #hauki #yötukholmassa #museo #ruotsi #laivamatka #ulkomaanmatka

Jaa tämä sivu