8. huhti, 2022

Gallup

Eilinen Ylen gallup oli aika mielenkiintoinen. Kokoomuksen kypärä pullistelee, niin ettei sitä saa kohta pois irti päästä. Se poksahtaa kohta kuin teipojan finni peiliin. Petteri Orpolle rakennetaan kohta suuri bulevardi suoraan salosta Turun kauppatorille. Kohta RKP painelee Vihreiden ohi gallupeissa, eikä Keskustankaan kannatus nouse kohti taivaita.

Onneksi en ole itse päättämässä Nato kannasta. Kaikkea voi tapahtua kevään ja kesän aikana ja taidevarikot eivät nekään varmasti paranna asiaa.

Seuraavat kuukaudet puhutaan vain Natosta. Budjettiriihessä asevarustelu sai lisää velkrahaa. Samalla rahalla olisi saattu vanhusten tai hoitajien asiat kuntoon. He jäivät taas kerran ilman rahaa ja kukaan ei välitä. Herrat ja duunarit eivät taida itse makoilla  vaipoissaan hoitokodeissa. Vaikka Aluevaaleissa kaikki puolueet lupasivat niin lisärahaa hoitajille. Poliittinen muisti on vain niin lyhyt ja tunteeton.

#yle #kokoomus #kypärä #yle #gallup #petteriorpo #petteriorpobulevardi #bulevardi #turku #turunkauppatori #vihreät #rkp #nato #taidetakavarikko #vaippa #hoitokoti #herrat #duunarit #lisärahaahoitajille #vanhukset #asevarustelu #keskusta #kannatus #velkarahaaasevarusteluun #asevarustelu

 

 

 

Jaa tämä sivu