18. maalis, 2022

Ärhentelyä

Tehtaankadulla on hyvää ja huonoa. Hyvää on vaikkapa kuvan komea kirkko. Kadulla on myös Venäjän suurlähetystö. Kun lähetystö jyrähtelee tietää se aina huonoa Suomea kohtaan. Mikää ei koskaan muutu. Muutama vuosikymmen saattaa mennä hyvin, mutta sitten kaikki vanha palaa. Jo isovihan vuosista lähtien yritetään pullistella aika ajoin.Syyt ovat aina yhtä huonoja, mutta silti rajan yli tullaan.

Misi Venäjä ei koskaan muutu. Se on erittäin huono asia, että venäläisille on myyty tontteja Suomesta ja niin moni venäläinen on muuttanut tänne. Vaikka olen ollut monista asioista ihan eri mieltä Timo Soinin kanssa, niin näistä asioista oli jo aikoinaan samaa mieltä. Hän ja hänen puoluueensa varoittivat venäläisten tonttikaupoista. Silloin Keskusta, Demarit, Vihreät ja Kokoomus lähes nauroivat asialle. Ei taida enää nauraa asialle kukaan. Niin ne ajat muuttuvat ja jälkiviisaus kolisee eduskunnan seinille. Tuntuu ettemme kansana ole oppineet mitään historiastamme ja menetetyistä alueistamme.

#tehtaankatu #venäjä #venäläiset #lähetystö #venäläistentontit #timosoini #tonttikaupat #venäjänsuurlähetystö #keskusta #demarit #vihreät #kokoomus #nauroivatasialle #suomalaistenhistoria #kirkko #katukuvaus #menetetytalueet

Jaa tämä sivu