15. maalis, 2022

Alastonkuvia

Ensimmäiset minun ottamat alastonkuvat on julkaistu. En niitä itse ole julkaissut, vaan mallina ollut. En kerro mistä niitä pääsee katsomaan. Varmaankaan moni ei niitä näe, mutta kuitenkin ne on julkaistu

Alastonkuva, boudoir ja Pin-up valokuvauksen osa-alueet ovat tulleet minulle viime aikoina tutuksi. On upeaa kokeilla valokuvaustakin sillä saralla. Kuvaus ei ole mitenkään helppoa, vaan vaatii runsaasti valmisteluja, tunnelmaa, rekvisiittaa ja harjoitusta. Tärkeintä on tietysti yhteistyö mallin kanssa.

Valon avulla koitetaan kuvauksiin luoda tietynlaista tunnnelmaa. Onnistuuhan se auringon paisteessa, mutta paljon helpompaa on yrittää luoda tunnelmaa studiossa valoilla ja varjoilla.  Oikeanlaiset alusasut, korkokengät, korut ja meikkaus auttavat oikean tunnelman luomisessa. Sitten saa heittää mielikuvituksen valloilleen ja antaa tuulen viedä. Tarkoituksena on luoda tyylikkäitä ja aistillisia kuva. Hyvä boudoir-kuva kestää aikaa oli se sitten väri tai mustavalkoinen kuva. Uskon, että käytän mustavalkokuvia boudoir-kuvissa entistä enemmän. On hienoa tehdä kuvia, jotka kestäisivät aikaa. Ehkä nämä kuvani ovat esillä seuraavassa valokuvanäyttelyssäni.

Kuvassa Betty Bettie Page, joka on ollut historian tunnetuin Pin Up-malli. Hänestä on otettu huomattavasti enemmän kuvia kuin Marilyn Monroesta.

#alastonkuva boudoirkuva #pinup #valokuvaus #studio #lingeria #alusvaatteet #korkokengät  #mustavalkokuva #bettiepage #malli #model #marilynmonroe #tunnelma #valojajavarjoja #aistillinenkuva #sensuelli

Jaa tämä sivu