3. maalis, 2022

Suomi

Ajat ovat ihmeellisiä. koskaan poliittinen tilanne ei Suomessa ole ollut näin epämääräinen. Tilanne oli herkkä 60-80 luvulla, mutta ei koskaan näin epävakaa. Koskaan aikaisemmin maailmalla ei ole puhuttu, että Venäjä hyökkäisi mahdollisesti Suomeen ja Ruotsiin. Nyt siitä saa lukea iltapäivälehdistä lähes päivittäin. Mistähän ne ovat keksineet Ruotsinkin mukaan. Vai onko jotain mitä tavalliselle kansalle ei kerrota. Ahvenanmaan ja Gotlannin arvo tai arvaamattomuus on noussut kohisten.

Elämän pitää kuitenkin nyt jatkua normaalisti. Elämä on ihmeellistä, joten siitä pitää vain nauttia. En aio vielä alkaa opetella Venäjää. Katsotaan mitä tuleman pitää. Nyt kukaan ei taida enää muistaa koronaa, soteuudistusta ja ilmastomuutosta. Nyt Suomi voi iloisesti ottaa lisää lainaa puolustusmenojen kasvattamiseksi. Tosin pelkkä Suomea koskeva uhka saattaa nostaa lainakuluja.

#ruotsi #suomi #venäjänhyökkäys #ahvenanmaa #gotlanti #venäjää #opetellavenäjää #puolustusmenot #puolustusmenojenkasvattaminen #ilmastomuuto #korona #soteuudistus #iltapäivälehdet #lainakulut #venäjähyökkääsuomeen #arvaamattomuus

Jaa tämä sivu