1. maalis, 2022

Presidentti

Meillä on varsin viisas presidentti. Sauli Niinistö ei hötkyile Natoon, vaikka häntä on usein syytetty siitä vaalikampanjassa. Hän ymmärtää, että pikatietä Natoon ei ole, vaikka niin haluttaisiin. Kokoomus ei viestiä eilen ymmärtänyt vaikka viesti oli aivan selkeä. Nato-optiota ei saa heti ja se aika hakemuksen jälkeen voi olla todella vaarallinen Suomelle. Hakemusta pitää miettiä todella tarkkaan, jos sellainen haluttaisiin tehdä. Kansanäänestystä ei taida asiasta tulla, vaikka sitä on luvattu vuosikymmenet. 

Se mitä Niinstö myös sanoi oli kuin suoraan eilisestä blogiteksistäni. Hän puhui maamiinoista ja siitä, että niitä kantaisi olla varastossa. Irtautuuko Suomi Ottawan miinaspoimuksesta, mihin aikoinaan onnettomasti ajauduimme. Maamiinat on tehokkaita ja paljon hävittäjiä edullisempia. Kaikki ei ole mustavalkoista.

#nato #kansanäänetys #presidentti #viisapresidentti #kokoomus #hötkyily #natooptio #hakemus #blogiteksti #maamiiina #ottawansopimus #irtautuukosuomi #hävittäjät #hävittäjiäedullisempia #sauliniinistö #vaalikampanja

Jaa tämä sivu