22. helmi, 2022

Ukraina

Tilanne Ukrainassa ei näytä hyvältä. Venäjä käyttäytyy varsin ylimielisesti,mikä ei ole mikään ihme, jos tuntee vähänkään maan historiaa. Kuitenkin Venäjä taitaa saada tehdä mitä haluaa. Lännessä kauhistellaan ja lyödään tukku talouspakotteita Venäjälle. Kukaan ei kuitenkaan tiedä miltä ukranilaisista itsestään tuntuu, jos laajamittainen sota syttyy. Riittääkö Ukraina Venäjälle vai onko seuraavaksi vuorossa Balttia.

Nyt olisi syytä laittaa boikottiin niiden suomalaisten yhtiöiden tuotteet, jotka valmistavat tuotteitaan Venäjällä. Tulisi myös tutkia, kuinka paljon EU rahaa on mennyt vuosien aikana Venäjälle. Tiedän, että lähialuetukea on maksettu Pietariin samaan aikaan, kun pääkaupunkiseutu ei ole sopinut mitenkään hankkeeseen. Tämä on ollut varsin sairasta EU politiikkaa.

Olisi hyvä tietää mikä ajaa Venäjän toimimaan näin. Onko kyseessä Putinin oma nukketeatteri vai onko raha loppumassa Venäjällä.

Kuva: Wiktoria Magdalena.

#ukraina #venäjä #talouspakoitteet #pietari #pääkaupunkiseutu #sairastaeupolitiikkaa #laajamittainen #sota #putininnukketeatteri #putin #raha #rahaloppumassa #euraha #balttia #boikotti

Jaa tämä sivu