9. helmi, 2022

Rohmut

Suomi on todella  hieno kansakunta. He osoittavat hienoa solidaarisuutta muita maita kohtaan. Varsinkin muita pohjoismaita kohtaan he ovat suorastaan ylivertaisia välittämisessä.

Suomi ei ole rohmunnut mitaleita Pekingissä vaan antanut rakkaudesta tilaa muille. Se sijaan Norja ja Ruotsi ovat rohmunneet mitaleita muista pohjoismaista välittämättä. Norjalla on 10 mitalia, joista neljä kultaista. Ruosti ei ole ihan niin ahne, mutta myös heillä on 4 kultamitalia.

Suomalaiset ovat vienneet solidaarisuuden aivan uudelle tasolle. Maamme valmentajat ovat jopa huolissaan Norjasta ja heidän huonosta menestyksestä Pekingin olympiakisoissa. Näin voi toimia vain maa, joka todella ymmärtää muita kansakuntia. Meillä osataan iloita yhdestä mitalista ja antaa tilaa muille maille. Nyt vaan odotetaan, että Islanti ja Tanska pääsevät  kisoissa Suomen edelle. Näin voi tehdä vain todellinen urheilua rakastava kansakunta.  

Kuva: Mathias Apitz

#suomi #kansakunta #olympialaiset #peking #ruotsi #norja #mitalirohmu #solidaarisuus #islanti #tanska #huonomenestys #pohjoismaat #mitali #ylivertainen 

Jaa tämä sivu