31. tammi, 2022

Kesä

Vaikka lunta tupruttaa pihalle entistä enemmän, niin silti takaraivossa alkaa jyskytttää kesästä haaveileminen. Mitähän kaikkea sitä tekisis ja missä. kaikista ikävintä on se, että Tenon kalastuksesta ei taaskaan tiedä mitään. Todennäköisesti siellä ei saa kalastaa ensi kesänä. Tieto kesästä tulee varmaankin vasta toukokuussa tai kesäkuussa.

Miten muuta sitä voisi tehdä kesällä. Tietysti hyvinkin paljon. Luulenpa, että se menee valokuvauksen ehdoilla. Jos korona suo, niin jonnekkin Eurooppaan voisi matkustaa. Pariisi tai Budabest voisi olla hyvinkin mahdollisia. Tai sitten voisi tehdä kyläteiden syväluotauksen kotimaassa. Se on ainakin varmaa, että kamera on silloin mukana. Persoonallisia ihmisiä pitää koittaa löytää. Joskus voi sitten pysähtyä jonkun tyynen järven rantaan ja ottaa mutaman mukavan maisemakuvan. Parasta on se, ettei tee mittän tiukkaa suunnitelmaan etukäteen vaan ajaa sinne, minne nokka ohjaa ja kuljettaa. Pitääavoimin mielin ottaa vastaan uusia asioita, eikä pidättäytyä pelkästään vanhoissa.

#teno #tenonkalastus #kalastuskielletty #kylätiet #budabest #pariisi #valokuvaus #kalastus #syväluotaus #tyynijärvi #järvenrantaan #nokkaluljettaa #joskoronasuo #urooppaan #maisemakuva #persoonallisiaihmisiä #luntatupruttaa #takaraivossa #takaraivossajyskyttää #kotimaanmatkailu

Jaa tämä sivu