16. tammi, 2022

Esittelyä

Mahtavaa tänään on vapaapäivä. Tai ainakin vuorossa on kevyempää tekemistä.

Pari päivää on tullut päivystettyä valokuvanäyttelyssä Kanneltalon galleriassa. Todella mukavaa on ollut ja runsaasti palautetta on tullut. Tuntuu siltä, että ihmiset ymmärtävät mitä näyttelylläni ajan takaa. On todella mielenkiintoista nähdä miten eri ihmiset kokevat valokuvat. Muutamia todella hienoja kommentteja on tullut, mistä saa varmasti voimaa pitkäksi aikaa. Ne kyllä siivittävät tulevaakin kuvausta. Tekee todella mieli päästä taas kuvaamaan tulevina viikkoina. Mutta vielä vähän pitää maltaa mielensä. Tänään sunnuntaina on näyttely kiinni, mutta aukeaa taas huomenna maanantaina klo 8.00 ja on auki iltaan klo 20.00 asti. Viimeinen päivä näyttelylle on 8.2.2022. Jos käytte, niin jättäkää puumerkkinne vieraskirjaan. Kiitos!

 Useampi omista valokuvamalleistakin on käynyt näyttelyssä. Kielii siitä, että uskon että yhteistyömme jatkuu vielä pitkään. Kuvassa Ksenia, joka kävi näyttelyssä eilen miehensä kanssa. Kuvan otti Jaana.

#kanneltalo #kanneltalongalleria #valokuvanäyttely #urbaaniaelämää #urbaania #elämää #valokuvanäyttely #valokuvaus #urbaaniaelämää #urbaania #urbanstreets #streets #helsinginakdut #espoonkadut #helsinki #espoo #vieraskirja #vapaapäivä 

Jaa tämä sivu