13. tammi, 2022

Rakentamista

Eilinen päivä meni valokuvanäyttelyn rakentamisessa ja tänään jatketaan. Onneksi saamme nyt kaksi somistajaa, joten homma pitäisi tulla tänään valmiiksi.

Eilinen aamu sujui hyvin. Saimme kaikki taulut jotenkin mahtumaan autoon. Ei olisi paljon enempää mahtunutkaan. Kaikki oli vielä ihme kyllä ehjänä perillä. Pääsimme autolla ihan Kanneltalon Gallerian viereen. Kerrankin oli lyhyt matka kantaa taulut näyttelytilaan.

Kyllä se on upeaa, kun teokset tulevat seinälle. Tänään illalla olen todella tyytyväinen. Vaikka näyttely ei edes olisi koko aikaa auki uusien tulevien koronarajoitusten takia tunnen oloni voittajaksi. Lupasin rakentaa valokuvanäyttelyn ja onnistuin siinä Jaanan kanssa. Näyttelyssä on esillä 105 erikokoista työtä. Tänään aamulla lähti näyttelyn teosluettelo eteenpäin. Kaikki näyttelyn taulut on kuvattu Espoossa ja Helsingissä 2018-2022. Lauantaina alkaa sitten jo uusi projekti.

#valokuvanäyttely #kannelgalleria #kanneltalongalleria #galleria #taidenäyttely #katukuvaus #streetfotography #urbanstreetfotography #urbanstrrephotography #koronarajoitukset #teosluettelo #urbaaniaelämää #somistaja #teos #näyttelyluettelo #espoo #helsinki #museumstuff

Jaa tämä sivu