4. tammi, 2022

Tartuntoja

Nyt tuntuu olevan runsaasti koronatartuntoja liikkeellä. Tuhansia uusia tartuntoja päivässä ja kaikkia ei edes ehditä edes testaamaan. Testeihin on jonossa päivässä 32000 henkeä ja vain 10000 pystytään testaamaan. Mitähän nyt tapahtuisi, jos ei olisi lisänä yksityistä puolta testaamassa. Taitaisi tulla aimoinen katastrofi. Maa tarvitsee myös yksityisiä terveyspalveluja.

Nyt kuulee todella monen lähipiiristä saaneen koronan. Onneksi meillä saatiin äsken negatiivinen tulos. ehti jo tovin mietittyä miten saa organisoitua asiat, jos olisi ollut altistunut. Huomenna alkaa Lux Helsinki ja sitten näkee miten paljon tartuntoja se tuo lisää, kun tuhannet matkustajat matkustavat julkisilla kulkuneuvoilla yhtä aikaa. Kohta alkaa bussikuskit harveta, mikä vähentää bussivuoroja. Se tuo aikamoisen paineen metroliikenteeseen. Kohta politikoiden parjaama auto voi tehdä uuden tulemisen pääkaupunkiseudulla.

#koronatartunta #koronatesti #testi #yksityinenpuoli #yksityinenlääkäriasema #yksityisetterveyspalvelut #tartunnat #luxhelsinki #kulkuneuvo #bussivuorot #korona #katastrofi #negatiivinentulos #altistunut #parjattuauto #julkinenkulkuneuvo #testijonot 

Jaa tämä sivu