21. joulu, 2021

Koronarajoituksia

Tänään tulee aika varmasti uusia koronarajoituksia Suomeen. Jos on pakko, niin silloin on pakko. Mutta kokonaisuudessa pitäisi olla oikeudenmukainen. Pysyykö Lappi jouluna auki vai saavatko turistit tulla koronapassilla Suomeen. Kelpaako suomalaisten koronapassi enää. Lähtevätkö kansanedustajat ja ministerit Kiinaan talviolympialaisiiin tai Kallion lähipubiin. Saavatko marketit olla auki, vai suljetaanko ne jos ravintolatkin laitetaan jälleen kerran kiinni.

Vaihtoehtoja monia, eikä monikaan varmasti pysty antamaan tulevaisuudesta kovin tarkkoja faktoja. Koronan piti olla jo ohi, mutta kuinkas kävikään. Meistä tuntuuu, että kronaviruksen alkamisesta on jo paljon aikaa, Todellisuudessa ei vielä paria vuottakaan. Monet aikasemmat kansakuntia koetelleet suuret koettelemukset ovat kestäneet kymmeniä vuosia. Miten kauan tämä kestää sitä ei kukaan tiedä, mutta pitää kuitenkin yrittää olla optimistinen. Elämästä voi nauttia vieläkin, niin monenlla eri tavoilla.

#koronasulku #koronajarru #koronarajoitus #lappi #ministerri #kiinaan #kansanedustajat #olympialaiset #koronapassi #ravintolat #ravintolatkiinni #kallio #lähipubiin #koettelemukset #nauttia #nauttiaelämästä #monellatavalla #elämä

 

 

Jaa tämä sivu