11. joulu, 2021

Vientituote

Suomella on uusi vientituote "ilmastonmuutoksen kylkeen". Hän on Sanna Marin, joka on nyt kuuluisampi kuin Sibelius ja Lasse Viren. Kulman takana kiukusta sihisevät Petteri Orpo, Krista Kiuru ja Hjallis Harkimo. Kukin omista lähtökohdistaan. Sanna on nyt megatähti aina Jenkkejä ja Kiinaa myöten ja myös formulapiireissä hänestä kuiskaillaan.

Vanhana boomerina pitää olla hyvin kateellinen Sannalle. Nimittäin hän pystyi rennosti tanssimaan tanssilattialla Corona-olutpullo käsissään. Minun nuoruudessani olisi tullut portsari Ali ja heittänyt minut heti tylysti kylmään yöhän. Se pitää kyllä sanoman, että minun aikani Travolta tanssityyli oli enemmän viihteellinen. Sannan tanssityyli muistutti enempi demarien paikallislehden rapistunutta ulko-ovea kuolleella kyläraitilla.

Kiinassa olisi Sannan kohtalo saattanut olla hieman tylympi, mutta Suomen kaltaisessa liberaalisessa demokratiassa se on yhtä glooriaa.

Kuka nyt enää muistaa päätösenteosta hallituksessa? Se on ihan sama, tuleeko päätöksiä vai ei, kun meillä on näin valovoimainen pääministeri. Häntä rakastaa koko maailma ja kohta hänestä tehdä uusi TV-sarja, joka on yhtä suosittu kuin Frendit aikoinaan. Kyllä meidän nyt kaikkien kelpaa olla suomalaisia, oi mahtava ihanuus. Niin ja muistakaa pitää ne turvavälit!

#pääministeri #sannamarin #liberaali #frendit #tanssityyli #johntravolta #coronaolut #olut #olutpullo #tanssilattia #portsari #petteriorpo #kristakiuru #hjallisharkimo #kiina #jenkit #formulapiirit #hallitus #hallituksenpäätökset #tvsarja #paikallislehti #demarienpaikallislehti #kyläraitti #boomer #boomeri #megatähti #demarit

Jaa tämä sivu