5. joulu, 2021

Kuvankäsittelyä

Tällä viikolla on tullut käsiteltyä satoja valokuvia painokelpoisiksi. Vähän alkaa jo kuuppaa puristamaan. Vaikka tulee käytettyä kuvista vain pientä osaa valokuvanäyttelyssä, niin on huomattavasti helpompi tehdä valintoja suuremmasta määrästä. Ja onhan sitten jo valmiina valokuvia johonkin tulevaan valokuvanäyttelyyn..

Tänään on varattu suurtulostin ja lähdetään iltapäivällä Jaanan kanssa katsomaan, saadaanko yhtään kuvaa onnistumaan tällä koneella. Parempi olisi, jos onnistuisi, niin sillä säästyisi aika paljon pätäkkää. Huomennakin jatketaan tulostusta, mutta silloin on varattu pienempi kone, jota on jo tullut käytettyä useamman kerran. Sillä on tullut tehtyä yllättävän hyvää jälkeä.

Keväällä voisi mennä vielä pimiökurssille, niin voisi käsitellä valokuvat itse alusta loppuun. Sen jälkeen voisi vielä opetella kehystyksen ja lasinlaiton. Sitten onkin vielä enemmän sekaisin kuin nyt. 

#valokuva #valokuvanäyttely #näyttely #taidenäyttely #pätäkkä #kehystys #pimiökurssi #lasinlaitto #suurtulostin #kanneltalo #galleria #kanneltalongalleria #tulostus #painokelponen

Jaa tämä sivu