29. marras, 2021

Korona

Koronatilanne on Suomessa huono. Ne jotka uskoivat, että korona oli vain parin kuukauden juttu, nin joutuivat pettymään pahasti. Suomessa kuolee tällä hetkellä enemmän ihmisiä viikossa kuin Ruotsissa. Suomen keskiarvo nyt viikossa kuolemissa oli 9, kun taas Ruotsissa 4.

Uutta panikkia ihmisissä aiheutaa koronamuunnos omikron, mikä tartuu ihmisiin helpommin. Sitä on tavattu alunperin Afrikassa. Viikonloppuna sen näki hyvin, kun osa ihmisistä oli jäänyt paniikissa kotiin. Nyt myös ahkerasti perutaan herkästi kaikkia joulun tilaisuuksia ja kulttuuurientoja. Edes koronapassi ei näytä toimivan, kun sitä ei kaikkialla kysytä.

Mielestäni korona pitää ottaa ehdottoman vakavasti. Silti ei pidä lakata elämästä, jos rokotteet on otettu ja pidetään suojavälejä,sekä maskeja. Itse aion ainakin liikkua kaupungilla. Vielä pahempaa kuin kuolema olisi se, että selvisin koronasta, mutta unohdin elää. 

#korona #elämä #muistaelää #kuolema #omikron #koronamuunnos #koronapassi #koronakuolema #afrikka #joulun #kulttuuririento #jouluntilaisuudet #paniikki #ruostsi #suomi 

Jaa tämä sivu