25. marras, 2021

Sisäministeriö

Sisäministeriöstä kuuluu kummia. Iltasanomat kertoi. että virkamiestyönä valmistellaan, että kaikki Suomessa olevat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet maahanmuuttajat saisivat oleskeluluvan. Hanke on ollut vihreiden Maria Ohisalon vastuulla. Tämä tarkoittaisi, että 3000-4000 maahanmuutaja saisi oleskeluluvan ja tähän päälle tulisi vielä perheiden yhdistäminen.

Sisäministeriön maahanmuuttoviraston entinen eläkkeelle ylijohtaja ja osastopäälikkö Jorma Vuorio varoitti tästä asiastta Twitterisssä ja hänen mukaansa laittomat maahanmuuttajat laillistettaisiin. Se tekisi myös Suomesta houkuttelevan kohdemaan maahanmmuutajille, sillä missään muualla Euroopassa ei ole tällaista suunnitelmaa.

On selvää, että hallituksessa on annettu Vihreille liikaa siimaa ja liikaa virkoja. Olisi hienoa tietää minkälainen visio Vihreillä ja Vasemmistoliitolla on Suomen tulevaisuudesta. Vaikka eilen osa Keskustan ja Demareiden kansanedustajistakin vastusti hanketta, niin hanke voi silti mennä maaliin. Tämä olisi aika pelottavaa, jos kaikki maahanmuuttajat saisivat jäädä Suomeen, vaikka päätös olisi heille kielteinen. Se veisi pohjan maahanmuuttovirastonkin työltä. Katsotaan mitä tuleman pitää. Mikään ihme ei olisi, jos eduskuntavaalit olisi aikaistettu ja vaalit pidettäisiin jo keväällä hallituksen hajottua. Sen verran  on hallituksella pallo vierinyt pahimpaan karheikkoon.

#vihreät #maahanmuuttovirasto #maahanmuutto #kielteinenturvapaikkapäätös #eduskunatavaalit #ennenaikaiseteduskuntavaalit #vasemmistoliitto #vaalit #hallitus #jormavuorio #virkamiestyönä #iltasanomat #visiosuomentulevaisuudesta #pallo #karheikko

 

Jaa tämä sivu