18. marras, 2021

Metsä

Suomi elää metsistä opetettiin aikoinaan koulussa nähdyssä filmissä. Kaikki eduskunnan kansaedustajat eivät ole filmiä nähneet, koska haluavat äänestää Eu:ssa taksonomisäädösten puolesta. Hallituksesta ainakin Vihreät ja Vasemmistoliitto äänestävät EU:n esityksen puolesta.

Tänään kyselytunnilla oli jälleen aika sekavia vastauksia hallituksella. Kysymyksiin ei haluta vastata, vaan kerrotaan ympäripyöreitä milloin miustäkin. Onneksi Suomi ja Ruotsi aikovat äänestää todennäköisesti Euroopan komission esityksen vastaisesti, vaikka osa kansaedustajista äänestää Suomen edun vastaisesti.

Mitenhän paljon meillä olisi työpaikkoja Suomessa, jos vielä metsäteollisuus häviäisi kokonaan Suomesta. Sitä eivät kaikki puolueet näy ymmärtävän. On pienoinen ihme, jos Suomen hallitus on vielä maaliskuussa kasassa. Mikään ihme ei olisi, jos kävisimme äänestämässä uuden eduskunnan ensi vuoden aikana.

#eduskunta #hallitus #suomenhallitus #metsä #metsäteollisuus #suomieläämetsistä #vasemmistoliitto #vihreät #komissio #ruotsi #suomi #kansanedustajat #taksinomisäädöstö #euroopankomissio #kyselytunti #metsäteollisuus #metsä #puu #metsäntuotto #mänty #kuusi #koivu #työ #työpaikka

 

Jaa tämä sivu