14. marras, 2021

Kylmää

Eilen kävin skannaamassa valokuvia Kampissa. Koska sumua piti tulla illaksi, niin jäin keskustaan kuvaamaan. Sumua ei kyllä näkynyt, jos ei pientä hämyä kuun edessä. Suhteellisen kylmää ja koleaa oli,vaikka olin varustautunut pitkillä kalsareilla, talvikengillä ja talvitakillakin.

Se tunne, kun tulet kulman takaa ja näet Matti & Teppo grillin. Suuren suureksi pettymykseksi grilli olikin suljettu. Onneksi näin tutun ystävällisen myyjän ja hän keroi, että paikka aukeaa puolen tunnin päästä. Siinäpä sitten vaan odottelin. Onneksi kannatti odottaa. Matti & Teppo lihis oli kaiken odottamisen arvoista. Lihiksen siällä oli pihvi ja kananmuna. Paikassa on myös loistavat lisukkeet. Majoneesiakin on tarpeeksi, joten kotiin lähti iki onnellinen mies syötyään aitoa kuningasten ruokaa.

Samalla toivotan hyvää isäpäivää kaikille isille!

#grilli #valokuvaus #kamppi #sumu #hämy #mattijateppo #onneksi #mattijateppogrilli #wotkins #skannaus #kuningastenruokaa #lihis #lihapiirakka #pihvi #kananmuna #majoneesi #koleaa #kylmää #pitkätkalsarit #katukuvaus #streetphotography #urbanstreets

Jaa tämä sivu