9. marras, 2021

Sisäministeri

Sisäministeri Maria Ohisalo on antanut monipuolisia lausuntoja. Lähes vuosi sitten hän twiittasi 12.11 "Suomen ajautuminen Ruotsin tielle ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Nyt hän vaatii kovempia rangaistuksia jengiväkivallasta. Aseiden käyttö, väkivalta ja viranomaisuusvastaisuus on kasvanut  selvästi Suomessa.

Jengiväkivalta ei ole uusi asia Suomessa, sillä olen kullut useiden perheiden joutuneen vaihtamaan paikkakuntaa Suomessakin nuoriin kohdistuneen jengiväkivallan takia.

Kuitenkin tänäänkin Ohisalo lausui, että meidän pitää varautua maahanmuuton kasvuun lähiaikoina. Samalla hän mainitsi, ettei Suomi voi sulkea kaikkia rajanylityspaikkoja maahanmuutajilta.

Eli ensi sanotaan, ettei mitään väkivaltaa ole ja sitten onkin. Kuitenkaan ei haluta puuttua ongelmiin, vaan halutaan lisää kasvattaa ongelmia tulevina vuosina. Teemme aivan samat virheet kuin Ruotsi on tehnyt Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.

#maahamuutto #jengiväkivalta #sisäministeri #mariaohisalo #viranomaisuusvastaisuus #maahanmuutokasvu #ruotsi #tukholma #göteborg #malmö

Jaa tämä sivu