30. loka, 2021

Toimelias päivä

Tänään oli aika aktiivinen päivä. Aamulla 8.30 oli tapaaminen mallin kanssa Otaniemessä. Onneksi molemmat olimme ajoissa paikalle. Muutaman tunnin kuvasimme yhdessä ja sen jälkeen kävimme Jaanan kassa syömässä sushia ravintola Haru+ Annanakadulla. Ruoka oli taas oikein hyvää ja onneksi nyt tuli syötyä aika järkevästi, joskin pikkaisen olisi tästäkin voinut jättää pois. Kyllä hyvä sushi on tuoretta ja maistuvaa. Se on myös kauniisti fileerattu ja laitettu esille. Laaja valikoima on hyvä sillä aina löytää jonkun uuden näkökannan sushin makuun. Tänään makuhermoon iski erilaiset majoneesit sushin päällä.

Illalla lähdimme vielä katsomaan Jaanan kanssa Sorjosta Isossa Omenassa. Elokuva oli oikein hyvä. Vain loppu herätti kysymysmerkkejä. Ehkä sen oli tarkoituskin herättää niitä. Eiköhän tähän saada vielä jatkoa.

#aktiivinenpäivä #sushi #annankatu #haru+ #fileerattu #sushi #ruoka #kauniistifileerattu #majoneesi #kysymysmerkki #makuhermo #sorjonen #elokuva #isoomen #malli #otaniemi #ruoka #hyväelokuva

Jaa tämä sivu