22. loka, 2021

Hakusanoja

Onko mukava seurata viikottain mitä hakusanoja Suomesta haetaan Flickerissä omista kuvista. Flickr Pro palvelu antaa dataa päivittäin käytetyistä hakusanoista. Eilen kuviani katsottiin 7750 kertaa ja hakuja tehtiin 1100.

Eilen suosituimpia hakusanoja olivat Finnish forest 99 kertaa, Oodi 37 kertaa, Espoo 36, Finnish Barn 36, Finland Cofee 25, Helsinki Coffee 25, Helsinki raitiovaunu 13, Helsinki station 13, Helsinki library 12, Finnish nature 12, nainen 10, Finnish nude 10, Espoo 9, Korppoo 7, mekko 6, maito 6, Helsinki tram 6, Finland seura 5. Lisäksi lukematon joukko sanoja pienimmillä hauilla.

Latokuvaajana minua mielyttää, että eilen Finnish Barn katsottiin 36 kertaa. Oodikin on listoilla melkein joka päivä, eli puuarkkitehtuuria olisi mukavaa saada lisää Suomeen. Vaikka hakusanat vaihtelevat päivittäin, niin tietyt haut esiintyvät hyvin usein. Helsinkiä ja asioita sieltä haetaan eniten Suomesta minun kuvistani. Minulla on valtava määrä Helsinki-kuvia ja vain pieni osa niistä on ollut missään esillä. En ole edes kaikkia kuviani vielä ehtinyt katsoa ja käydä läpi. Se on tietysti omaa saamattomuutta tai tarina siitä, että otan liikaa kuvia Helsingistä.

#flickr #flickrpro #oodi #finnishbarn #espoo #helsinki #hakusanoja #latokuvaaja #puuarkkitehtuuri #helsinki-kuvia #valokuviahelsingistä #kuvaarkisto #arkistossakuviahelsingistä #liikaavalokuvia #kauppatori

Jaa tämä sivu