15. loka, 2021

Leikkauksia

Some on pullistellut tällä viikolla viesteistä "sanon nyt suoraan" jossa käsitellään kultturialan leikkauksia.  Moni puolue haluaa, että leikkaukset perutaam, vaikka niistä on yhdessä sovittu. Hallitus keskustelee siitä, kuka on sanonut mitäkin ja kenen on kuulunut sanoa tai olla vaiti. Ministeri Antti Kurvinen Keslustasta julkaisi OKM:n leikkauslstan, vaikka Sanna Marin oli pyytänyt olla jukaisematta listaa. Poliittinen vääntö on jo kovaa, vaikka eduskuntavaalit eivät edes ole vielä ensi vuonna. Mitä tapahtuukaan, kun vaalit alkavat lähestyä. Suuria draamanelkeitä on luvassa tulevina kuukausina kun painekattila alkaa sihistä ja suhista..

Kiusalliseksi tapauksen teki se, että pääministeri Sanna Marin oli järjestänyt juuri äskettäin Kesärannassa musikkialalle vierailun ja saunaillan osalle kutsutuista. Alan suurimmat puolestapuhujat oli jätetty ikävästi ulkopuolelle.

Kuva: Laura Kotila FinnishGoverment.

#sanonnytsuoraan #anttikurvinen #keskusta #sannamarin #demarit #hallitus #poliittinenvääntö #eduskuntavaalit #lista #saunailta #kesäranta #draamaneleitä #vaalit #leikkauslista

Jaa tämä sivu