2. loka, 2021

Perjantaina

Eilen#kallio oli upea ilta. Olin alkuillasta Ripsu Hongisto-Salmen valokuvanäyttelyn avajaisissa Kaarlenkadulla Kalliossa. Näyttely yksin kotona kertoo mitä tapahtuu. kun nainen jää yksin kotiin. Hienoja ja tarkan yksitysikohtaisia taidevalokuvia. Odotan näkeväni tätä sarjaa lisää Ripsulta tulevina vuosina. Galleria löytyy läheltä Brahen-kenttää Kanniston leipomoa vastapäätä.

Näyttelyn jälkeen kävin valokuvakurssilla. Meitä oli paikalla vain kolme, joten saimme nauttia todella syvällisestä opetuksesta. Tämän jälkeen juoksin raitiovaunuun raskaan kameralaukun kanssa ja se ei tehnyt hyvää hengitykselle. Lopuksi läysin itseni Kauppatorilta, jossa oli Helsinki cruising Night. Siellä oli monta amerikkalaista vintage autoa ja moni muitakin autoja. Monet näistä näin vasta ensi kertaa. Samalla nautin Kauppatorilla TT-Grillin porilaisesta. Onneksi oli sen verran täynnä tämän jälkeen, etten sortunut samanlaisiiin houkutuksiin uudestaan matkalla metrolle Rautatientorille.

#ripsuhongistosalmi #valokuvanäyttely #kaarlenkatu #taidekuva #galleria #valokuvakurssi #kauppatori #helsinkicruisingnight #amerikkalaiset #amerikkalaisetauto #vintagecar  #ttgrilli #grilli #katuruoka #porilainen #rautatientori #kameralaukku #raitiovaunu #vintageautot #vintagecar #streetphotography #urbanstreets #metro #kannistonleipomo 

Jaa tämä sivu