30. syys, 2021

Syyskapina

Olin eilen Elokapinan Syyskapinan mielenilmaisussa Mannerheimintiellä eduskuntatalon edessä valokuvaajan ominaisuudessa. Otin ison kasan kuvia tilaisuudesta. Tilaisuus oli aika rauhallinen ja kaikki meni ilman suurimpia haavereita, kun poliisi antoi poistumiskäskyn ajoradalta. Suurin osa mielenosoittajista käveli itse pois ajoradalta. 

Iltapäivälehdet kertoivat, että mielenosittajat pääsivät jo pois putkasta Töölöstä. Saattaa siis hyvin olla, että he ovat jo tänään uudestaan ajoradalla. Kaiikihan eivät menneet eilen ajoradalle ja paljon suuremmalla joukolla oli makuupussit ja teltat mukana.

Joku kerta meielenilmaisun rauhallisuus saattaa muuttua. Paikalla on aika paljon ääriryhmien äärioikeistolaisten ja äärivasemmistolaisten kannattajia. Äärivasemmistolaiset olivat mukana, jopa omine tunnuksineen. Tosin ei kovin näkyvästi, mutta jos osasi katsoa, niin niitä löytyi. Äärioikeistolaiset eivät olleet mukana tunnuksin, mutta kovaäänistä äänisaastetta riitti. Hienokin kappale väärässä paikassa soitettuna kuulostaa pahalta.

#elokapina #mielenilmaisu #eduskuntatalo #poliisi #poliisinpoistumiskäsky #ajorata #putka #makuupussit #töölö #äärioikeisto #äärivasemmisto #mannerheimintie #valokuvaaja #kätukuvaus #dokumentaarinenkatukuvaus #putka #iltapäivälehdet #teltta #syyskapina #iltapäivälehdet

Jaa tämä sivu