29. syys, 2021

Elokapina

Tänään alkaa Elokapinan syyskapina. Mielenosoitus on ilmoitettu alkavaksi tänään Mannerheimintiellä klo 18.00, joten sinne ei silloin kannata mennä autolla. Mielenilmaisu on ilmoitettu kestäväksi 10 päivää.

Itse menen paikalle valokuvaamaan. Kuvaan sekä mielenosoittajia, että vastamielenosoittajia. Kuvasin tapahtumaa jo kesällä usean päivän ajan. Minä en ota kantaa puoleen, enkä toiseen vaan yritän tallentaa ja dokumentoida valokuvia tapahtumasta tuleville sukupolville. Uskon, että paikalla on monta tulevaisuuden päättäjäämme. Kukaan ei tiedä millä puolella he ovat tulevaisuudessa. Muistamme miten Björn Wahlroos oli aikoinaan vallankumouksellisten joukossa. Uskon, että hän ei tällä viikolla telttaile Mannerheimintiellä. Kertoo kuitenkin siitä, miten ihmisen mieli voi muuttua nopeasti.

Toivottavasti tapahtuma sujuu ilman väkivaltaa, eikä kuormita poliisia liikaa.

#elokapina #syyskapina #björnwahlroos #vallankumouksellinen #telttaile Mannerheimintiellä #mielenosoittaja #vastamielenosoittaja #valokuvaus #kuvareportaasi #katukuvaus #urbanstreetfotographi #tulevillepolville #mannerheimintie #mielenilmaisu #dokumentaarinenvalokuvaus

 

Jaa tämä sivu