17. syys, 2021

Aluevaalit

Aluevaalit järjestetään Suomessa 23.1.2021. Myös nimeä maakuntavaalit on käytetty. Suomen virkamiesten mielestä Suomessa ei ole vielä tarpeeksi virkamiehiä ja hallintorakennetta, joten uutta hallintorakennetta rakennetaan vanhan hallintorakenteen päälle.

Iltalehti kirjoitti kuinka helsinkiläiset eivät äänestä aluevaaleissa 2022, koska Helsingin kaupunki ei ole hyvinvointialue, eikä kuulu mihinkään hyvinvointialueeseen.

Eli Suomen byrokratia on jo edennyt siihen pisteeseen, etteivät kaikki edes pääse äänestämään vaaleissa. Se on eriasia, kuka näissä vaaleissä edes haluaa äänestää. Mielenkiinnolla ja kauhulla odotetaan, mitä Sote tuokaan tullessaan. Maakuntaveroa valmistellaan, mutta se ei kuulemma politikkojen mielestä nosta kokonaisveroastetta. Uskoo ken tahtoo, eläköön Suomen byrokratia!

 #byrokratia #aluevaalit #hallintorakenne #virkamiehet #iltalehti #helsinkiläiset #hyvinvointialue #äänestäminen #maakuntavero #sote #kokonaisveroaste #maakuntavaalit #helsinginkaupunki #politikot #liikaahallintoa #liikaavirkamiehiä

Jaa tämä sivu