13. syys, 2021

Raskasta yläpilveä

Hallituspuolue Vihreät on äänestänyt puoluekokouksessaan, että kannabiksen laillistamista Suomessa. Käyttö, hallussapito, valmistus ja myynti pitäisi sallia Vihreiden mielestä. Asiaa nousi puolustamaan myös Osmo Soinivaara, jonka mielestä aine pitäisi saada Alkon valikoimaan. Saa nähdä siis onko jo ensi vuonna Alkossa myynnissä Skattan erikoispilveä ja Koijärven erikoinen.

Vihreät kieltäisivät lihan, lihan mainonnan, viinit ruokakaupoissa, pienpanimoiden kotiintoimituksen, autot ja monet muut asiat. Kuitenkin huumeiden kaikki käyttö pitäisi heidän mukaansa vapauttaa. Onneksi poliisilla on selvästi eriävä mielipide asiasta. Vapauttaminen lisäisi käyttöä ja aiheuttaisi lisää rattijuopumuksia ja myös kuolonuhreja liikenteessä. 

#hallituspuolue #vihreät #osmosoinivaara #alkossa #skattanerikoispilvi #koijärvenerikoinen #kannabis #vihreidenhuumepolitiikka #rattijuopumus kuolonuhrit #liikennekuolemat #kaanabisalkossa #kannabis #liha #lihanmainonta #autot #viinitruokakaupoissa #huumeet #vihreidenhuumemyönteisyys #poliisi #koijärvi #osmosoinivaara #poliisi #poliisinmielipide

Jaa tämä sivu