24. elo, 2021

Kesä

Nyt vietetään viimeisiä kesäpäiviä. Kohta lähtee kesä taas kuin lahna kumihansikkaasta. Onneksi on ollut taas aivan mahtava kesä. Ei ole yhtään kaivannut parempaa kesää. Nopeasti se tuli taas elettyä, mutta mahtavaa se oli. Kyllä syksykin tosin ihan kohtuullisen mukavaa aikaa on. Juhannuksesta elokuun alkuun aika menee nopeiten tiimalasissa. Parasta on kyllä se kokonaisuus, ei vaan ole yhtä parasta asiaa. Silloin en kyllä lähtisi mihinkään Suomesta. Suomen kesä on vain jotain ainutlaatuista oli korona tai ei.

Kesäherkut, kesäillat, uudetperunat, kalastus, kotimaan matkailu, saaristo, tori, kesäyöt, kesäaamut, majakkassari, linnut, valokuvaus, kylätiet, jäätelö, vanhat ajoneuvot, pienet paikkakunnat, museot ja monet muut asiat. Niistä kaikista on minun kesäni tehty.

#kesä #lahna #lähteekuinlahnakumihansikkaasta #kokonaisuus #suomenkesä #tiimalasi #ainutlaatuinensuomenkesä #kesäherkut #uudetperunat #kalastus #saaristo #matkailu #pienetpaikkakunnat #majakkasaari #jäätelö #kotimaanmatkailu #museot #saaristo #kesäyöt #kesäaamut

Jaa tämä sivu